Foglalás repülőjegy és pénzt takarít meg nagy idő

Mikor jön a foglalás utazás, fogsz találni, hogy van egy csomó különböző módon lehet menni vele. Azonban, ha a cél az, hogy pénzt takarítanak meg, fogsz kell tudni néhány trükköt a kereskedelem. Túl gyakran az emberek azt feltételezik, hogy tudják, hogyan kell átvészelni ezt, egyszerűen ellátogat a kedvenc helyén, és kapok egy járat. Ez az, amiben tévedsz. Ha megy, hogy egy oldal, és nem tudja, néhány trükköt, hogy a légitársaságok húzza, hogy azok, hogy egy csomó pénzt, akkor a végén kiadások sokkal. Az alábbi tippek segíthetnek foglalni járatokat, és pénzt takarít meg, ilyen egyszerű.

Ha keres a fapados járatok, nézd foglalás egyirányú utak. Ez így van, ahelyett, hogy a légi járat vissza azonnal, hogy az idő és foglaljon vonaljegy, mint te. Fogsz találni, hogy a légitársaságok számít sokkal kevesebb erre. Ez furcsának tűnhet elsőre, de rájössz, hogy a vállalatok teljesen kedvezményes jegyek azok, akik nem fognak repülni vissza a cél vannak hagyva. Fogsz találni, hogy a megtakarítás lehet nagyon mély itt.

Fapados járatok vannak érdekes, hogy akkor nagyon is megy tovább, és még pénzt takarít meg. Például, tegyük fel, hogy Ön lesz szüksége, hogy repülni Denver és szeretne pénzt megtakarítani. Te is nagyon jól foglaláshoz már ezen a helyen, ahol Ön is szükség van egy kis bonyodalom, akkor nem fog a második járat.

Clifton – 2009

Ez így van, akkor könyv egy utazás New York, például, és még mindig a Denver megfizetése nélkül felár ellenében. Egyszerűen fogalmazva, ez pénzt takarít meg, nem számít, hogy hogyan szeletelje fel.

Mi a helyzet Olcsó légitársaságok

A következő dolog, amit akarnak, hogy vizsgálja meg, amikor költségvetésbe járatokat, hogy vizsgálja meg a légitársaságok, amelyek az alacsony árakat. Sok vállalat, hogy elviszi messze célpontok olyan alacsony, mint $ 49. Ez így van, az alatt 50 $ tudna repülni államok között, sőt az egész országban néhány pillanatig. A hátránya, hogy foglalás ezekkel a cégekkel, hogy nem lesz képes, hogy az összes poggyász. Néhány valóban bünteti meg arra vonatkozóan, hogy extra lehetőséget rá a repülőgép.

Pénzt takaríthatunk meg az utazási díjak kérdése a játékot egy kicsit könnyebb. Sok webhely beírja ugyanazt a repülőjegy, így megkülönböztetni magukat, ők összpontosítva kínál korlátozott ideig lehetőségeket, és a tömeges kedvezmények. Ők is kínálnak kedvezményeket megy egy út, és elnapolás megoldások csak akkor veheti igénybe a most. Ne csak rendezi bármilyen régi jegy. Nézd meg a különböző lehetőségeket, a dátumok és megoldások közlekedő hol kell menni. Meg fog fizeti ki osztalékot az Ön számára, nem kétséges. Mindezt kipróbálni, hogy mi történik a következő kirándulás.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.