Néhány ideális módja, hogy használja az utazási jutalom mérföld

Az utazási jutalom mérföldre a végső megmentő a törzsutasok, akik szeretnének szert az előnyeit, amikor utazik. Érdemes befektetni az erőfeszítést abban, hogy regisztrál egy légiklubtagságának. A folyamat egyszerű, és ingyenesen, és nyerhetsz számos előnnyel az út mentén.

Számos módja van, hogy értelmesen beváltásához jutalom mérföld és tedd, hogy a lehető legjobban kihasználni. Íme néhány módon lehet használni őket.

1. Foglalás

Az egyik legnyilvánvalóbb megváltást mindenki foglaló. Ez logikus is, mert a legtöbb utazó célja nálunk nagy járatok révén törzsutas .

Az mérföld segítségével könnyedén foglaljon egy ingyenes járat. A légitársaságok ugyanakkor soha nem adja oda ingyen járatok csak úgy. Ahhoz, hogy elérje a maximális előnyöket, szállásfoglalás korai elengedhetetlen. Foglalás egyirányú járatok is segíthet megszerzése a legtöbbet hozza ki a törzsutas mérföld. Kövesse tanácsok A kilométer Geeks, aki segít, hogy maximalizálja a hasznot.

2. frissítés

Mert szerény utazók, az egyik célja a regisztráció a törzsutas program kezd fejleszteni hébe-hóba. Repül prémium osztályok egy légitársaság egy kedves álom sok utas, amely könnyen elérni a törzsutas .

Kirt Edblom – 2012

Mérföld lehet használni frissít a prémium osztály egy légitársaság, ha vásárol egy egyszerű edző jegy. Frissítés egy hosszú távú nemzetközi járat egy nagyon bölcs döntés, ahol a kényelem legyen az optimális prioritás.

3. Cél hozzáadása

Air mérföld kell tenni az új és kreatív felhasználási helyett csak foglalás és korszerűsítése. Egyik felhasználási célja, hogy egy új cél az útvonal. Ez lesz, hogy tárja fel egy új úticél anélkül emelkedése az utazási költségeket. Sok vezető légitársaságok ingyenes leszállás a törzsutasok, különösen egyirányú járatok tekintetében. Ez egy óriási előny és lehetőség, hogy nem lehet úgy egyébként.

4. ajándékozás

Lesz sok idő, amikor van egy medence a mérföld nem megfelelő opciót az vagy nem tervezi az utazás. Ahelyett, hogy ezek veszendőbe menni, akkor ajándék a légi mérföld hogy valaki kedves hozzád. Ha ismersz valakit, aki hamarosan elérni mérföldkő az életben, vagy le akar repülni, lehet kapni őket közelebb álmaik. Ez az egyik legjobb ajándék, hogy emlékezetes lesz örökre.

5. hotelszoba

Amikor találni felhasználása beváltásához légi mérföld, akkor használja őket, hogy frissítse a kívánt szobát, vagy akár egy autó bérlése. Sok szálloda partnerek és autókölcsönzés, amelyek kapcsolatban állnak az egyes légitársaságok. Ezek így akkor óriási előnyökkel, ha már egyszer foglalás velük. Ahelyett, hogy a mérföld lejár, akkor őket egy jó hasznát!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.