Utazás Kedvenc műsorok

Utazás a világ .Ez van látásom fórumon. Valójában semmi nem izgat engem, mint hogy képes utazni a különböző helyeken. Az az elképzelés, hogy kipróbálja az új ételek, új emberekkel találkozni, új helyeket látni, és a tapasztalás egy másfajta kultúra tartja engem motivált, hogy keményen dolgozik, így én is megengedheti magának, hogy utazni ilyen izgalmas helyen!

Nos, örülök, hogy én végre tervezi a következõ utat. Én csak lefoglalt a gépem az interneten, és ez lesz egy hónap múlva. Ez kell adj elég időt a felkészülésre. Azt kell készítenie egy útvonalat, hogy győződjön meg arról, hogy én, hogy a legtöbb az én ott maradni. Annyi más döntést kell hozni, is! Menjek jellegű foltok, a múzeumok, illetve a szórakoztató központok? Mindig is arra késztetik, hogy keresse fel a természet foltok, bár, mivel ezek része Isten teremtésének, amelyek minden hely egyedi. A másik dolog, amit el kell döntenie, hogy vajon a könyv egy utazásszervező előre, vagy hogy kéne csak kitalálni, hogy körülnézzek egyszer odaérek. Hű, ha csak rágondolok igazán lesz nekem lőttek fel! Lehet, hogy a szálloda segít nekem kitalálni ezeket a dolgokat ki.

Trondheim Havn – 2012

A másik dolog, amit meg kell vizsgálni az időjárás. Vigyek nyári ruhát vagy meleg ruhát? Talán el kellene vásárolni az új fürdőruha, mivel nagy valószínűséggel az lenne strandok körül. Azt is meg kell nézni ki a híres éttermek ezen a helyen így biztos lehet benne, hogy próbálja ki a helyi finomságokat. Ezen kívül, meg kell néznem, hogy hol tudok vásárolni ajándéktárgyak és élelmiszer-ipari termékek, hogy hozhat haza. Tudom, hogy egy ilyen szervezett őrült, de hé, ez jobb, hogy menjen el egy tervet, és pontosan tudja, hogy mit kell várni, mintsem hogy ott nem tervezik, és időveszteség próbálják meghatározni, hová menjen.

Alig várom, hogy menjen a négy napos vakáció! De várjunk csak, ami azt jelenti, Nagyon fog hiányozni a kedvenc műsorok a TV-ben. Különösen szeretem nézni azt mutatja kb szuperhősök és körülbelül bátor hősnők. Ez egy jó dolog, hogy a szálloda maradok egy jó internet kapcsolat. Ez azt jelenti, továbbra is lépést tartani a kedvenc műsorok az online TV-t. Én biztosan nem megy a helyére az egész nap. Azt kell pihenni, és a szél le a szobámban is. Nos Számítástechnikai cikkek, mi jobb módja annak, hogy lazítson egy izgalmas nap mint bejelentkezik az online TV és időt töltünk a szuper hősök?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.